Zoološki vrtovi objavljuju recenzije životinjskih vrsta sličnih Yelp-u i oni su smiješni

Sve Vijesti
Početna Sve vijesti Zoološki vrtovi objavljuju recenzije životinjskih vrsta poput sličnih jabuka i oni su smiješni
  • Sve vijesti
  • smijeh

Zoološki vrtovi objavljuju recenzije životinjskih vrsta sličnih Yelp-u i oni su smiješni

Dobra vijest mreža - 13.3.2018

Ovi zookeeneri vode raspravu o mačkama protiv pasa na višu razinu.

Mi smo FANDA crvene pande. Slabo održavanje. Samočišćenje. Uključena dodatna pahulja. #rateaspecies pic.twitter.com/zB23VVWQiy

- Zoološki vrt u Minnesoti (@mnzoo) 9. ožujka 2018

Stručnjaci za zaštitu okoliša i divljinu divljači objavljuju urnebesne procjene životinjskih vrsta u stilu recenzija na mreži.

⭐⭐⭐⭐⭐ ugodno iznenađen. Mislio sam da sam naručio Roombu, ali ovo je izvršilo posao čišćenja mog ekosustava. Jedina strana je povraćanje od projektila. Sveukupno 5 zvjezdica, pijano bi ponovno kupilo. #rateaspecies pic.twitter.com/5fDfHiaWNq

- Katherine O'Reilly (@DrKatfish) 9. ožujka 2018

Šala koja je trajala prvo je započela kada je Zoološki vrt u Oregonu tvitovao sliku vidre na kojoj je pisalo: '4/5 zvjezdica. Sveukupno vrlo dobri prvi dojmovi. Čvrsta izrađena, potpuno zimsko i vodootporna. Dolazi samo u smeđoj boji, ali to je zapravo plus za mene. #RateASpecies.”

⭐ vrlo nezadovoljan otpremom. Naručio sam žabu i dobio sam ovu veliku rastopljenu hrpu. #rateaspecies pic.twitter.com/6pj9D2HcED

- Slartibartfast (@shtoopy) 9. ožujka 2018

Od tada se deseci stručnjaka za divlje životinje, akvariji i stranice zoološkog vrta pridružili su se šaljivom zabavnom pregledu #RateASpecies.

⭐⭐⭐ MAČKA / SNIJEG HIBRIDA
Izuzetno mošusan. 5/6 završava oštro i šiljasto. Rukuje poput krznene rezance. No fantastično je za brigu o neželjenim prerijskim psima duž vašeg imanja. # Rateaspecies pic.twitter.com/I7euo0S3GJ

- Tyger (@TygerWDR) 9. ožujka 2018

Taj trend nije ekskluzivan ni za stručnjake za divlje životinje - i drugi su korisnici Twittera napisali nekoliko prilično popularnih recenzija.

⭐⭐⭐ NIJE OČEKIVAN
Boja nije prikazana (čak ni ZATVORENA !!!), trebala bi biti grabežljivac, ali cijeli dan sjedi na zagrijanoj stijeni i pustiti kornjače da hodaju po cijelom njemu (ako su predatori iz zasjede toliko različiti, trebali biste reći ljudima) također nedostaje jedan nožni prst ?? ? #rateaspecies pic.twitter.com/5EAdkDN5D4

uptown funk astaire
- CA AcademyOfSciences (@calacademy) 9. ožujka 2018

Hashtag #RateASpecies prilično je sličan konkurenciji #CuteOff koja je izbila među zoološkim vrtovima na Twitteru u siječnju 2017. godine.

⭐⭐⭐⭐ BILA SAM DVOJNICA
Bila sam skeptična, ali ovo stvarno djeluje! Ne možete jednostavno staviti bilo koju kenguru u drvo. Trebate osigurati pravu vrstu. Potražite naljepnice poput 'Matschie's' ili 'Goodfellow's' da biste znali da je pravi posao.
#rateaspecies pic.twitter.com/8fy8dU74fK

- Zoološki vrt Woodland Park (@woodlandparkzoo) 9. ožujka 2018

Parkovi i zoološki vrtovi diljem zemlje natjecali su se tko je imao najslađeg stanovnika - i dok je najmanji jelen na svijetu mogao pobijediti na općim izborima, Seattle Akvarij ih je ukorio slikom svoje novorođene vidre.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ A + VINTAGE CESTE
Unatoč nekoliko značajnih ažuriranja dizajna od ledenog doba, vrijedno je ulaganje za sadašnje i buduće zaljubljenike. Obrada kisika i održavanje kopnene brzine bez premca. Izuzetno rijetka, iako se nadamo da ne dugo. # Rateaspecies pic.twitter.com/Dqa0Gp7Q7m

- Zoološki vrt i botanički vrtovi u Los Angelesu (@LAZoo) 9. ožujka 2018

Na sljedećoj stranici pogledajte više ovih zabavnih tweetova…

1 2 Coffee Cup

Želite li jutarnju žurku dobrih vijesti?


  • OZNAKE
  • divlje životinje
  • Zabava
  • životinje
  • Zoološki vrt
  • smiješno
  • Društveni mediji
  • Dobar smijeh
  • NewsCred
Mreža dobrih vijesti

Opremljenog proizvoda

16. prosinca 2018. Blog osnivača

Odaberite vijesti

Odaberite svoje vijesti Odaberite kategoriju Dobri razgovori Dobar život dobro poslovanje Dobro zdravlje GNN Podcast Sve vijesti Životinje u svijetu koje nadahnjuju svijet Nasmijane dobre zemaljske heroje Djeca Osnivači samopomoći Blog Znanost Zdravlje Umjetnost i slobodno vrijeme Poznate ličnosti Sportska religija Recenzije kod kuće Najbolji videozapisi Español dobri zalogaji ovaj dan U Povijesnom citatu dana 13. ožujka 2018. Blog osnivača