Milijun glasova za mir na Srednjem Istoku danas održava globalnu vijećnicu

Sve Vijesti

jedan glas-logo.jpgPridružite se web emisiji sastanka Gradske vijećnice iz Istočnog Jeruzalema koja povezuje izraelske i palestinske vođe mladih s mladima iz cijelog svijeta, danas, 19. svibnja u podne po istočnom vremenu kako biste saznali što ovi hrabri studenti i mladi čine kako bi donijeli promjene. Također saznajte koja bi trebala biti naša uloga građana svijeta pridruživanjem Empower Peace-u i OneVoice-u danas.

Tri izraelska i tri palestinska vođa mladih s kojima ćete se čuti omladinski su čelnici u Pokretu OneVoice, snažnoj izraelsko-palestinskoj organizaciji za rješavanje sukoba od 640 000 ljudi.


U veljači 2007. godine, ovi srednjovjekovni mladići iskoristili su nevjerojatan videozapis kako bi svojim vođama rekli: ‘Dosta! Pogledajte ga ovdje na Mreži dobrih vijesti i pročitajte izvještaj iz Davosa , gdje su aktivisti razgovarali s palestinskim predsjednikom Mahmoudom Abbasom, izraelskim potpredsjednikom vlade Shimonom Peresom i zahtijevali novi duh za promjene.

Izraelci i Palestinci dolaze u Pokret OneVoice iz vrlo različitih razloga, ali ujedinjeni su u svom angažmanu na paralelnim kolosijecima sa vlastitim zajednicama kako bi okončali sukob i angažirali ljude iz cijelog svijeta u pojačavanju ovih poziva na rješavanje sukoba.

Web prijenos se emitira uživo putem interneta i besplatan je. Moći ćete se prijaviti, slati trenutne poruke u pitanjima i naučiti o tome što svatko od nas kao mladih - u vlastitim zajednicama i na svjetskoj pozornici - može učiniti da pomogne okončanju sukoba u Izraelu i Palestini.

DETALJI O PRIJENOSU:
Datum: ponedjeljak, 19. svibnja 2008
Vrijeme: 12:00 EST / 9:00 PST (19:00 Jeruzalem / Amman / Kuvajt, 21:00 Islamabad)
Web adresa: www.empowerpeace.org


Da biste se prijavili u učionicu ili saznali više, posjetite www.empowerpeace.org ili www.OneMillionVoices.org .